Ce se întâmplă în cazul în care ați primit un act de executare silită cu privire la un proces verbal de sechestru autovehicul?
Dacă vă aflați în situația în care ați primit un act de executare silită, intitulat Proces verbal de sechestru autovehicul, să aveți în vedere faptul că este posibil ca dosarul de executare silită la care acesta face referire, să aibe în vedere o executare silită unde sunt șanse mari să fi intervenit prescripția dacă nu au fost realizate alte acte de executare până la cel primit recent.
Pentru a avea o situație corectă, cea mai bună variantă ca și prim pas este sunați la nr. de telefon al executorului ( afișat în actul primit ) și să mergeți să faceți cât mai repede copii la dosarul de executare silită pentru a vedea și contractul de credit și dacă întradevăr s-au mai trimis alte acte de executare și pe ce adresă.
După ce obțineți aceste documente, pute-ți apela la serviciile noastre juridice, în concret ne transmiteți actele pentru a le studia și pentru a verifica dacă suntem în termenul legal de a formula contestație la executare silită.
Prin contestație solictiăm anularea procesului verbal de sechestru autovehicul, pentru a putea circula în continuare cu el, iar în funcție de actele pe care vi le va arăta executorul putem cere anularea întregii executări silite.
Important de avut în vedere faptul că aceste procese se judecă cu prioritate și durează în jur de maxim 6 luni. Dacă aveți câștig de cauză, onorariul avocațial, precum și restul taxelor judiciare vor fi recuperate integral.
În cadrul cabinetului de avocatură SAUCĂ&PARTNERS, veți găsi un avocat bun care vă poate oferi cele mai bune soluții juridice pe această ramură de drept și vă va sfătui în ceea ce privește alegerea celei mai bune variante pentru situația dumneavoastră.
Astfel, putem recurge fie la contestarea întregii executării silite, fie la contestarea ultimului act de executare primit, precum și solicitarea de a dispune restrângerea executării silite.
Contact us:
0756.348.899, info@sauca.ro