Servicii Avocatura Timisoara - Gabriela Sauca & Partners

Avocatul specializat  din cadrul Cabinetului de avocatura SAUCA & PARTNERS ofera asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata, in fata autoritatilor si institutiilor publice, in relatia cu partenerii  de afaceri, in relatia cu Bancile, cu reprezentantii salariatilor, in mod direct sau prin colaborarea directa cu alti profesionisti : notari, executori judecatoresti, experti contabili, consultanti fiscali, experti in resurse umane, experti in fonduri europene, experti in marketing si IT.

 Serviciile juridice sunt prestate in limba romana, italiana si limba engleza in incinta biroului din Timisoara, dar si in alte localitati din Romania.

Avocat Dreptul Muncii Timisoara Sauca & Partners

Dreptul Muncii

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS ofera  servicii de specialitate de dreptul muncii pentru  desfasurarea in conditii optime a relatiilor de munca dintre salariati si angajatori.
Vezi Detalii
service2

Drept Comercial

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS ofera servicii juridice complexe privind dreptul afacerilor, privind relatiile dintre asociati , dintre administratori si societatile din care fac parte
Vezi Detalii
avocat timisoara drept fiscal administrativ

Drept Fiscal si Administrativ

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS ofera  servicii juridice de drept fiscal  si de drept administrativ.
Vezi Detalii
service4

Insolventa si Reorganizare

Insolventa , atat din punct de vedere al creditorilor, cat si din punct de vedere al debitorului, reprezinta o incertitudine privind sansele de recuperare a creantei sau privind sansele de redresare a societatii debitoare.
Vezi Detalii
service3

Recuperare Creante

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS ajuta clientii sai in procedura de recuperare a  creantelor indiferent ca este vorba de un debit principal, de dobanzi , de majorari de intarziere incercand intai recuperarea creantelor pe cale amiabila , apoi prin intermediul instantei de judecata.
Vezi Detalii
avocat timisoara drept imobiliar

Tranzactii Imobiliare

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS ofera servicii juridice privind finalizarea unei tranzactii imobiliare in conditii optime si avantajoase, indiferent ca este vorba de achizitia unui teren, vanzarea unui apartament, fie ca este vorba de obtinerea unui drept de folosinta asupra unui teren ce nu i-l aveti in proprietate.
Vezi Detalii
Avocat Contracte Timisoara - Sauca & Partners

Contracte

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS detine cunostinte aprofundate de drept comercial si contractual si ofera  servicii juridice in ceea ce priveste negocierea clauzelor contractuale, redactarea contractelor , modificarea contractelor de la cele mai simple pana la cele mai complexe, astfel incat contractele incheiate  de dvs sa respecte legea si sa va apere interesele.
Vezi Detalii
avocat timisoara dreptul familiei divort

Dreptul Familiei / Divort

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS ofera servicii juridice complexe de dreptul familiei, plecand de la consultatia juridica initiala care este cea mai importanta  etapa si pana la obtinerea sentintei definitive.
Vezi Detalii
service5

Executare Silita

Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS ofera  servicii  juridice in procedura de executare silita, prin reprezentarea intereselor clientilor atat  in fata executorului judecatoresc si in fata executorului fiscal
Vezi Detalii
service2

Drept Civil

Vreti sa evitati un posibil conflict si sa rezolvati totul in mod amiabil, vreti sa evitati un proces care poate dura mult timp si poate fi costisitor, luati legatura cu un avocat din cadrul  biroului nostru care sa stabileasca cu dumneavoastra strategia de urmat, care sa va sfatuiasca in cadrul unei consultatii juridice prealabile.
Vezi Detalii