Cauti un avocat in Timisoara? Suna la 0756 348 899

CABINETUL DE AVOCATURA SAUCA & PARTNERS este coordonat de avocat Sauca Adriana Gabriela cu o experienta de peste 12 ani in domeniul juridic in una din cele mai mari case de avocatura din Timisoara, unde a promovat cele mai eficiente solutii pentru apararea intereselor clientilor , prin implicare in reusita proiectelor, prin comunicare directa cu clientul, prin vastele cunostinte juridice, de la cauze mai simple pana la cele mai complexe.

Prin infiintarea Cabinetului de avocatura SAUCA& PARTNERS dorim sa oferim servicii juridice de calitate,  atat clientilor de afaceri cat si clientilor persoane fizice.

DE CE NOI?

De ce sa alegeti serviciile juridice prestate de catre Cabinetul de avocatura SAUCA & PARTNERS?

  • Pentru implicarea in reusita proiectelor;
  • Pentru comunicarea directa cu clientul atat in cadrul unei consultatii juridice stabilite in incinta biroului, cat si pe email, telefon, skype .
  • Pentru cunostintele juridice de specialitate de un inalt nivel profesional
  • Pentru experienta de peste 12 ani in avocatura, in special in cazurile de dreptul muncii , de drept comercial si  de drept fiscal si administrativ
  • Pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor primite de la clienti
  • Pentru colaborarea directa cu alti profesionisti ( expert contabil, expert in resurse umane, expert in marketing si IT, specialist in fonduri europene, broker de credite, agent imobiliar ) care va pot ajuta in afacerea dvs existand o echipa unitara intre Cabinetul de Avocatura SAUCA & PARTNERS si colaboratorii sai .
  • Pentru dorinta de a stabili o relatie de colaborare, de lunga durata , fie de tip abonament, fie pe baza unei cereri de oferta, colaborare ce are la baza atat increderea clientului in avocatul care gestioneaza fiecare dosar in parte , precum si implicarea avocatului in reusita fiecarui caz .
  • Pentru transparenta onorariilor . Fiecare client va primi o oferta de pret in functie de cazul sau, in functie de volumul de munca din dosarul sau, de complexitatea cazului, de gradul de noutate juridica.
Cabinet de Avocatura Timisoara Sauca & Partners Poza 8

Succesul si calitatea muncii  nu sunt o intamplare , ci reprezinta un efort de ambitie, inteligenta si inovatie!!!

In cadrul cabinetului de avocatura SAUCA & PARTNERS se regaseste un avocat bun care sa raspunda cerintelor clientului in timp util, in conditii de confidentialitate, intr-o arie larga de servicii juridice.

Serviciile juridice sunt adresate atat cetatenilor romani, cat si cetatenilor straini , limba italiana si engleza fiind vorbita in mod fluent in cadrul Cabinetului de avocatura .

Serviciile juridice sunt prestate in principal in Timisoara, unde se afla biroul nostru,  dar si in celelalte orase din Romania.

Vorbeste cu un Avocat: 0756 348 899